Infosessie vrijwillige brandweer

Word jij een van onze nieuwe brandweervrijwilligers? Een mooi bijberoep mét engagement. We zoeken mensen die zich willen inzetten voor de veiligheid van de burgers en die klaarstaan voor anderen.


Infosessie

Aanstaande woensdag 7 september om 19.00 uur is er in post Pelt een infosessie voor vrijwillige brandweer. Kriebelt het bij jou om vrijwillig brandweerman- of vrouw te worden? Maar wil je nog meer weten over hoe en wat? Kom dan zeker naar de infosessie.

Graag inschrijven door een mailtje te sturen naar personeelsdienst@hvznl.be

Over de vacatures ...

Wij hebben momenteel in élke brandweerpost vacatures voor brandweervrijwilliger.

  • Post Bree: 3 plaatsen
  • Post Leopoldsburg: 7 plaatsen
  • Post Lommel: 5 plaatsen
  • Post Pelt: 6 plaatsen


Over de vacatures vind je meer info op deze webpagina.

Kan je niet naar de infosessie komen, maar heb je wel interesse om te starten als vrijwillig brandweerman of -vrouw? Geen nood. Je leest al heel wat info op deze website (bekijk ook zeker de filmpjes!). Schrijf je alvast in voor de FGA-proeven. En vergeet zeker niet om je kandidaat te stellen via ons sollicitatieplatform, met alle nodige documenten.  

Met vragen omtrent de functie-inhoud kan je contact opnemen met de personeelsdienst via mail of telefonisch op het nummer 011 55 91 48.

Hopelijk tot 7 september!

Vanaf vandaag kan je inschrijven voor de FGA-proeven!

Je moet eerst je FGA (Federaal Geschiktheidsattest) behalen voordat je kan solliciteren. Schrijf je nu in voor deze proeven!

Het Federaal Geschiktheidsattest behaal je nadat je geslaagd bent voor 3️ proeven: een competentietest, technische proef en een fysieke proef.

Schrijf je nu in voor deze proeven, dit doe je via www.brandweer.be

Powered by Froala Editor

Laatst bijgewerkt op 29 augustus 2022
Infosessie vrijwillige brandweer