Grensloop 2024

**UPDATE 8 APRIL**: Voorinschrijven is wél mogelijk!

Post Lommel is helemaal terug met de jaarlijkse Grensloop! Zet het met stip je in agenda: vrijdagavond 26 april schieten we terug uit de startblokken. Geen betere manier om aan je weekend te beginnen, dan met loopschoenen in de gezellige brandweersfeer. Ook dit jaar zorgen we dat er voor ieder wat wils is. 

Voor de jongste sportievelingen voorzien we een aparte kinderloop. Deze wordt ingedeeld in 4 categorieën: kleuters, 1ste+2de leerjaar, 3de+4de leerjaar en 5de+6de leerjaar. De afstanden in de kinderloop variëren van 100 tot 400 meter, voorlopers zullen vanaf bepaalde momenten de lopers vrij laten. De kinderloop is geen wedstrijd. 

Ben je ouder dan 12 jaar of wil je graag meer dan 400 meter lopen? Dan hebben we twee routes voor je klaarstaan, beide doorheen verharde Lommelse straten. Er is een parcours van 8 km en eentje van 14 km. Start- en eindpunt zijn telkens de brandweerkazerne van Lommel. Na afloop van de wedstrijd wordt er voor alle deelnemers van de 8 en 14 km. een tombola georganiseerd. 

Fris je je graag even op voordat je aan de tombola begint? Dat kan! Douches en kleedruimtes zijn voorzien voor mannen en voor vrouwen. 

Uiteraard is onze brandweerbar de hele avond geopend, neem dus gerust vrienden en familie mee op je aan te moedigen aan de finish. 

Start

Kinderloop: 18u45

Grensloop: 19u15

Inschrijven 

Inschrijven kan vooraf via ons digitaal platform. Op de dag zelf kan je ook nog inschrijven. Van 16u tot 19u is onze inschrijfbalie geopend. 

Elke deelnemer voor de kinderloop betaalt €3, voor de grensloop is dit €5. 

Locatie

Inschrijven, vertrek en aankomst: allemaal in de kazerne van Lommel, Norbert Neeckxlaan 52.

Parkeren

Er zijn parkeerplaatsen voor auto's voorzien, maar deze zijn beperkt. Probeer zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen. 

Vragen?

Stuur ons een mailtje (info@hvznl.be) of bel naar 011 542 900. 

Powered by Froala Editor

Laatst bijgewerkt op 08 april 2024
Grensloop 2024