Brandweer Peer: word brandweervrijwilliger

Ben je bereid om, naast je hoofdberoep, aan de slag te gaan als brandweervrijwilliger? 

Wij zoeken mannen en vrouwen die op de eerste rij willen staan in situaties waar anderen van weglopen, en die bereid zijn om in de bres te springen voor anderen. Woon je in een straal van 8 minuten van de nog op te richten brandweerpost in de Stationsstraat in Wijchmaal ? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

Kaart

 Aan de hand van dit kaartje heb je al een idee in welke regio je woonplaats zou moeten zijn om in aanmerking te komen. Het kaartje geeft slecht een indicatie. Woon je net op de grens in het buitengebied van de kaart? Stel je vraag aan ons om precies te weten of je in aanmerking komt. De aanrijtijd wordt berekend met onze tool Care.


Interesse?

Via dit formulier kan je je gegevens opgeven indien je interesse hebt voor vrijwillig brandweerman of -vrouw in een van de posten van Hulpverleningszone Noord-Limburg. Je kan hier ook inschrijven voor 

  • een infosessie over de openstaande vacatures van vrijwillig brandweerman op 7 augustus 2023 
  • een kennismakingsdag op 23 september 2023 
  • een oefendag waarop je de FGA-proeven kan inoefenen op 28 september 2023

OPGELET: deze aanmelding via het formulier geldt niet als kandidaatstelling voor de vacatures.
 

FGA-proeven 2023 

Inschrijven voor de FGA-proeven in Limburg? Dit kan vanaf 28 augustus 2023 tot en met 29 september 2023. Wees er tijdig bij, want vol is vol. Meer informatie zal je kunnen terugvinden op de website ikwordbrandweer.be Je vindt er informatie over de proeven zelf en alle tijdstippen waarop in België de proeven georganiseerd worden.

Start opleiding

Aanwervingen zijn nog gepland dit najaar (oktober-november 2023). Kandidaten die worden aangeworven, zullen naar alle waarschijnlijkheid in januari 2024 kunnen starten met de opleiding aan de brandweerschool.

Nog vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met de personeelsdienst via e-mail naar jobs@hvznl.be  of telefonisch op het nummer 011 55 91 48.

Lees ook

Nieuwe Brandweerpost in Peer (persbericht november 2022)


 

Powered by Froala Editor

Laatst bijgewerkt op 07 juli 2023
Brandweer Peer: word brandweervrijwilliger