Nieuws
Neem deel aan de hackaton op 17 en 18 oktober

Hackathon is een workshop waarbij men nieuwe producten en/of diensten bedenkt en in elkaar knutselt. Een hackathon vindt plaats in relatief kleine groepen. De mix van verschillende hobby’s en interesses van de deelnemers, maken een hackathon aantrekkelijk voor jong én oud. Iedere creatieveling heeft wel ideeën in zijn of haar hoofd zitten, om tot innovatieve oplossingen te komen.

Op donderdag 17 oktober zullen in een pitch de 3 challenges voorgesteld worden. Daarna mogen de deelnemers zich lanceren om oplossingen te bedenken. De 3 challenges die voorgesteld worden: smart homes & buildings, smart mobility en smart fire service. Om dit op te lossen vragen de organisatoren Netwerk Brandweer, Vias en E&Y naar bedrijven genre startup, scale-up, designers, UI/UX ontwerpers… om hun visie op de oplossing van de challenges voor te stellen.

De hackaton start op 17/10, duurt 24 uur en eindigt op 18/10. Op 18/10 bekijkt een jury de  voorgestelde oplossingen en vindt een prijsuitreiking plaats in de groep van de Hackaton. De winnaar stelt zijn oplossing voor op het congres tijdens het plenaire gedeelte.

Ben je geïnteresseerd in deze hackaton? Meer info vind je op https://www.eventbrite.com/e/hackathon-netwerk-brandweer-powered-by-vias-eynovationtm-tickets-62139783766

Neem deel aan de hackaton op 17 en 18 oktober
  • 24/09/2019 14:27