Nieuws
Grensloop 2020: verleg jouw grenzen!

Haal je loopschoenen of inlineskates uit de kast! Want op vrijdag 24 april 2020 kan je bij brandweerpost Lommel terecht voor de 35e editie van de Grensloop.

Ook voor de kleintjes
De allerkleinsten bijten de spits af. Jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de kinderloop die al om 18.45 uur start. Afhankelijk van de leeftijd, leggen zij een parcours af van maximum 600 meter rond de kazerne. Voor elke leeftijdsgroep worden er begeleiders ingezet. De kinderen krijgen nadien een leuk aandenken.

Kies je afstand
Voor de ‘groten’ wordt het startschot gegeven om 19.15 uur. Zorg wel dat je op voorhand aanwezig bent voor de inschrijving.

  • Parcours 7 km: Norbert Neeckxlaan, Kerkstraat, Lepelstraat, Heide, Slinkerstraat, Torenstraat, Septakkers, Vredestraat.
  • Parcours 14 km: deels hetzelfde parcours, maar met een grotere lus via de Elzen, Kolken en de Gordendijk.

Lopen of skeeleren

Het parcours loopt via de verharde weg. Wil je liever over het parcours rollen? Trek dan je skeelers aan. De inlineskaters mogen met een lichte voorsprong starten, zodat ze de lopers niet hinderen.

Toeschouwers en lopers kunnen nadien nog gezellig nakeuvelen bij een hapje en een drankje in de brandweerkazerne. Misschien sleep je de hoofdprijs van de tombola in de wacht!

Geen excuses meer om je grenzen te verleggen! De Grensloop is inmiddels een klassieker en vormt nu ook de perfecte voorbereiding op de Sahara City Run op Paasmaandag!

35e Grensloop
Vrijdag 24 april 2020
Inschrijvingen, start en aankomst bij de brandweerkazerne aan de Norbert Neeckxlaan.
Enkel daginschrijving: 16.00 uur – 19.00 uur
Deelname: 4 euro (Grensloop en skeeleren) / 2 euro (Kinderloop) - gratis tombola inbegrepen

Meer info:
Hulpverleningszone Noord-Limburg, brandweerpost Lommel
Norbert Neeckxlaan 52
3920 Lommel
011 54 29 00

[email protected]


Grensloop 2020: verleg jouw grenzen!
  • 24/01/2020 09:47